Δισκογραφία

Σούλης Λιάκος-Ευτυχομανία - 2016

eftyxomania cover-700x468Ο Σούλης Λιάκος στιχουργό – συνθέτει, ο Νίκος Ζιώγαλας κανονίζει τις φωνο – δοσολογίες και οι Greeklish Babylon ανακατεύουν σε μια ηχητική γαρνιτούρο – παραγωγή του Παύλου Συνοδινού.

Σε καζάνι που βράζει αστάθμητοι παράγοντες και συντελεστές   συγκρούονται προκαλώντας χημικές παραληροηχητικές αντιδράσεις φτιάχνοντας  το new age χάπι της (αντί)χαράς. Και εγένετο η ‘’ΕΥΤΥΧΟΜΑΝΙΑ’’. ‘’Αλίμονο σου αν δεν χαρείς’’. ΠαγανοΒουκολικό Ska Rock σε γλώσσα ωμών ελληνικών μιας εποχής τόσο σύγχρονης και καλωδιωμένης που καταντάει  αφόρητα αναχρονιστική και συντηρητική χρίζοντας ψυχανάλυσης.

Διαβάστε περισσότερα: Σούλης Λιάκος-Ευτυχομανία - 2016

Βοήθεια κολλήσαμε

liakos mentouka cΤο « βοήθεια κολλήσαμε» είναι ένα μουσικό θεατρικό παραμύθι σε κείμενα του Νίκου Μανούδη. Κυκλοφόρησε το 1995 σαν ανεξάρτητη παραγωγή από την εταιρεία
«Τάλαντον» στην Βέροια. Είναι η ιστορία δυο παιδιών που ζουν σε μια χώρα θύμα του τεχνολογικού πολιτισμού του μέλλοντος. Έχουνε χάσει τις αισθήσεις τους, και μέσα από κάποιες γραπτές αφηγήσεις των παππούδων τους , ξεκινούν να συναντήσουν τις νεράιδες που ζουν αποξενωμένες σε ένα κρυφό δάσος, ώστε να τα βοηθήσουν να τις ξαναβρούν.

Διαβάστε περισσότερα: Βοήθεια κολλήσαμε

Μέσα μου βουνό

mesa vouno cΤο « Μέσα μου βουνό» είναι ένδεκα τραγούδια σε ένα κλίμα διαφορετικό από την  «Την μπέρτα μου ανεμίζω». Εδώ ο συνθέτης πραγματοποιεί  μια κατάδυση στα ενδότερα της ψυχής πετώντας όλες τις μέχρι τώρα μουσικές του συμβάσεις και ισορροπίες.  Ακουμπάει πάνω στα αρχέγονα συναισθήματα, συνομιλεί με τις ασώματες μορφές των γονιδιακών του καταβολών και επιχειρεί μια εκρηκτική έξοδο παρασέρνοντας θραύσματα στίχων, συναισθημάτων και εικόνων, από ένα βουνό ήσυχο μέχρι τότε, που ξαφνικά, λες και βαρέθηκε την σιωπή , αρχίζει να μιλάει αδέξια παίρνοντας στοιχεία από παντού: παράδοση, ροκ, ιδιότυπο ραπ (Μαλγαρα).

Διαβάστε περισσότερα: Μέσα μου βουνό

Την μπέρτα μου ανεμίζω

liakos mperta cΕίναι εννέα τραγούδια και ένα ορχηστρικό σε μουσική και στίχους του Σούλη Λιάκου
Είναι τραγούδια ταξιδιάρικα, τρυφερά, με μια αίσθηση μιας ανεκπλήρωτης νοσταλγίας. Είναι μια διαρκής ονειρική χαρτογράφηση των ακαθόριστων συναισθημάτων που μετατρέπονται σε μια επίμονη και ανεκπλήρωτη νοσταλγία.
Συναισθήματα σωρευμένα από την παιδική ηλικία που εμφανίζονται άλλοτε σαν πόθος για το άγνωστο, άλλοτε σαν ματαιώσεις του έρωτα, και άλλοτε σαν αναχώρηση σε ονειρικούς τόπους.

Διαβάστε περισσότερα: Την μπέρτα μου ανεμίζω

porn Porn